Brnabić: SNS je jedina stranka koja ima konkretne planove

|   Info
Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić izjavila je danas da je SNS jedina stranka koja ima konkretne planove, koja se zajedno sa građanima bori za bolju budućnost, razvoj i uređenje svakog kraja, saopšteno je danas iz tog odbora.
Foto: FoNet/Vlada&Slobodan Miljević

 

Izvor: FoNet

"Mi smo jedini koji imamo konkretne planove i šta je to što nudimo ljudima. Svi ovi koji se busaju, koji se bore za vlast po svaku cenu i koji se ujedinjuju protiv SNS, nemaju plan, ni ideju šta treba uraditi, nude samo mržnju prema Vučiću i to im je jedina politika", rekla je Brnabić koja je u četvrtak obišla štandove SNS u Zemunu i razgovarala sa članovima odbora.

Ona je navela da ta samoproklamovana elita ima veliku medijsku mašineriju, da veliki novac ulaže u pokušaje da destabilizuju Srbiju i oslabe predsednika Vučića, dodavši da se Dragan Đilas uveliko sprema za izbore i da ih je, prema njegovim rečima, već dobio, ali da će se SNS boriti radom i rezultatima za Beograd i za Srbiju.

"Važno je da se ne opustimo, da budemo vidljivi, da budemo na terenu i da i dalje radimo svom snagom", kazala je Ana Brnabić i dodala da veruje u odgovornost kod ljudi, koji će, kako smatra, na predstojećim izborima glasati na osnovu rezultata.

Foto: FoNet/Vlada&Slobodan Miljević