Dečiji likovni konkurs „Moja zgrada je srce Beograda“

|   Život
JP „Gradsko stambeno“ Beograd poziva sve učenike četvrtih razreda osnovnih škola sa teritorije 10 gradskih opština, da se prijave na trinaesti po redu Dečiji likovni konkurs, pod nazivom „Moja zgrada je srce Beograda“.

 

Javno preduzeće Gradsko stambeno, imajući u vidu aktuelnu pandemiju, poziva zainteresovani da radove pošalju do 30. novembra do 15. časova, na sledeće načine:

- Direktno na pisarnicu JP „Gradsko stambeno“ Beograd, Danijelova br.33,
- Elektronskom poštom na adresu: decijikonkurs@stambeno.com,
- Putem društvenih mreža (zvanične Facebook ili Instagram strane preduzeća),
- Slanjem fotografije na Viber +381 69 8950-624

Na poleđini svakog crteža ili u pratećoj poruci (za prijavu putem Facebook-a, Instagram-a, Viber-a ili elektronske pošte) , obavezno navesti sledeće podatke:
1.    ime i prezime autora,
2.    naziv škole, razred i odeljenje,
3.    ime i prezime jednog roditelja ili učitelja/ice i kontakt telefon.

Jedan autor ne može poslati više od jednog rada, a najbolje će birati stručna komisija.

Imena autora nagrađenih radova biće objavljena u petak 4. decembra 2020. godine na sajtu preduzeća www.stambeno.com kao i na zvaničnoj Facebook stranici preduzeća a isti će biti publikovani u formi stonog kalendara JP „Gradsko stambeno“ Beograd za 2021. godinu.

Osim toga, svih 12 autora će biti nagrađeno i tablet računarom, srednjim LEGO kreator setom, velikim umetničkim slikarskim setom od 122 dela i knjigom o crtanju i slikanju, najavili su iz Javnog preduzeća Gradsko stambeno.

Škola koja pošalje najveći broj radova, dobiće na poklon belu magnetnu tablu formata 120 puta 240 cm, kao i prateći set markera i opreme za održavanje iste, takođe i veliki umetnički set od 122 dela za likovni kabinet.

Izložba pobedničkih radova, imajući u vidu epidemiološko stanje, biće organizovana na sajtu preduzeća www.stambeno.com kao i na zvaničnoj Facebook stranici preduzeća u petak, 11. decembra 2020. godine.

Nagrade autorima odabranih radova biće dostavljene na kućnu adresu, a nagrađenoj školi na adresu škole.