Derbi na "Čairu"

|   Sport
Radnički ovaj sustet dočekuje kao petoplasirani, sa maksimalnim učinkom pred svojim navijačima u dosadašnjem toku sezone.
Foto: fkradnickinis.rs

Premijerna, a u jedno i derbi utakmica osmog kola Superlige Srbije na programu je u petak u Nišu, a snage će odmeriti fudbaleri Radničkog i  Vojvodine.
Niški tim dočekuje tim svog nekadašnjeg trenera Nenada Lalatovića, koji je u prošloj sezoni stavio ogroman pečat na istorijku sezonu “Rela sa Nišave. Mladi strateg sada sa velikom uspehom predviodi tim Novosađana, koji trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli.
Radnički ovaj sustet dočekuje kao petoplasirani, sa maksimalnim učinkom pred svojim navijačima u dosadašnjem toku sezone. 
Trener Nišlija Milorad Kosanović ističe da još uvek nije u poptunosti uspeo da klopi igrački mozaik, budući da je tokom reprezentativne pauze klub sa “Čaira” doveo još tri nova igrača. U takvim okolnostima Radnički možda i nije u prednosti pred naredni meč, ali daleko od toga da će Vojvodina imati lak posao na najvećem niškom stadionu.
Iskusni strateg  ističe da će njegov tim morati da napadne Vojvodinu i da će u tom cilju obaviti nekoliko promena u startnoj postavi.
Derbi utakmica osmog kola Superlige Srbije između Radničkog i Vojvodine na programu je u petak od 18 časova na stadionu “Čair”.