Dvodnevni onlajn sajam obrazovanja

|   Info
Univerzitet u Beogradu organizuje dvodnevni onlajn sajam obrazovanja 22. i 23. novembra, tokom kojeg će se predstaviti svi fakulteti i studijski programi na osnovnim akademskim studijama Univerziteta u Beogradu, saopšteno je danas.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

Zainteresovanim učenicima srednjih škola biće omogućeno da se upoznaju sa dekanima i profesorima fakulteta, da pitaju, posavetuju se i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Sajam će 22. novembra u 10 časova otvoriti prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović.

Prvog dana predstaviće se: Biološki fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Arhitektonski fakultet, Fakultet veterinarske medicine, Mašinski fakultet, Hemijski fakultet, Građevinski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Matematički fakultet, Šumarski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju, Ekonomski fakultet, Stomatološki fakultet, Fizički fakultet, Filozofski fakultet i Tehnički fakultet u Boru.

Drugog dana predstaviće se: Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Tehnološko – metalurški fakultet, Pravni fakultet, Elektrotehnički fakultet, Filološki fakultet, Saobraćajni fakultet, Fakultet za obrazovanje učitelja i vaspitača, Fakultet političkih nauka, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Farmaceutski fakultet, Medicinski fakultet i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima i učenicama u odvojenoj "sobi" za dodatna pitanja i konsultacije.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar