Francuski velikan želi Milinković Savića

|   Sport
Zna se da će Francuzi najveću konkurenciju imati u Juventusu, koji takođe planira da pokuša transfer Milinković Savića u svoj tim tokom leta.
foto: SS Lacio

 

Sergej Milinković Savić ponovo je predmet medijskih naslova u još jednom prelaznom roku. Kako su preneli sportski listovi u Francuskoj, kao moguća naredna destinacija u karijeri srpskog fudbalera stoji Pariz, odnosno ekipa Pari Sen Žermena.

Nakon dolaska u PSŽ, novi sportski direktor Leonardo Araužo kao jedan od ciljeva u letnjem prelaznom roku postavio je i dolazak Milinković-Savića, trenutno igrača Lacija. Za njega su se prošle godine u ovo vreme interesovali brojni bogati klubovi, ali je uprava Lacija tražila najmanje 100 miliona evra za otkup ugovora, što se pokazalo ipak previsokom cenom.

24-godišnji fudbaler je u međuvremenu imao ne baš toliko dobar početak nove sezone, ali je pred kraj iste delimično popravio utisak, što je ponovo pokrenulo priče o njegovom odlasku iz Rima.

Pari Sen Žermen je navodno već kontaktirao agente reprezentativca Srbije, iako još nije poznato koliko novca je prvak Francuske spreman da ponudi za ovu fudbalsku trgovinu. Zna se ipak da će najveću konkurenciju imati u Juventusu, koji takođe planira da pokuša transfer Milinković Savića u svoj tim tokom leta.

Pre Lacija, Sergej je još igrao za timove Genka i Vojvodine, u kojoj je i počeo karijeru.