Jedan od najboljih mladih fudbalera i dalje želja Junajteda

|   Sport
Zanimljivo je da jeDžejdon Sančo igrao za mladi tim Mančester Sitija, ali da nije bio zadovoljan odnosom, zbog čega je prešao u Borusiju, što se pokazalo odličnim rešenjem za njegovu karijeru. U nemačkom prvenstvu je prosto nezaustavljiv, a nedavno je potpisao i novi ugovor, koji mu je doneo nedeljnu zaradu od čak 200.000 evra.
Foto: Youtube

 

Mančester Junajted ne odustaje od plana da svoj tim pojača jednim od najboljih mladih fudbalera današnjice – Džejdonom Sančom.
19-godišnji engleski fudbaler oduševljava igrom u Borusiji iz Dortmunda, za čiji je prvi tim postigao 16 golova, uz 25 asistencija. Odlikuje ga velika srčanost na terenu i brzina, zbog koje se za transfer interesuju i drugi klubovi.

Zanimljivo je da je Sančo igrao za mladi tim Mančester Sitija, ali da nije bio zadovoljan odnosom, zbog čega je prešao u Borusiju, što se pokazalo odličnim rešenjem za njegovu karijeru. U nemačkom prvenstvu je prosto nezaustavljiv, a nedavno je potpisao i novi ugovor, koji mu je doneo nedeljnu zaradu od čak 200.000 evra.

Borusija bi ipak mogla da pristane na ponudu Junajteda, naravno ako ona bude finansijski dovoljno visoka. O transferu se dosta pričalo i tokom letnjeg prelaznog roka, ali je daleko realnije da Sančo u Englesku preseli u januaru.