JELO DANA: Kako da napravimo čuveni "Milošev tanjir"?

|   Život
Šta jesti kada sve dosadi? U jednom od najpoznatijih srpskih restorana u Beogradu, najpopularniji i svetski priznati kuvar Miloš Jovanović, specijalno za TV KOPERNIKUS objasnio je kako se pravi jelo – Milošev tanjir!

 

Miloš Jovanović je jedan od najpoznatijih kuvara svetskog glasa. Njegova jela u restoranima svakodnevno proba na stotine građana, a gosti su mu u dosadašnjoj karijeri bili najeminentniji i najuvaženiji političari i predsednici evropskih zemalja.

Za sve one koji ovog leta žele da probaju nešto novo ili posluže svoje goste jednim neobičnim jelom!

On je specijalno za TV KOPERNIKUS ispričao šta domaći, a šta strani gosti vole da jedu, kao i šta sadrži popularni i sve traženiji – Milošev tanjir.

Novinar: Ivana Damnjanović

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar