Milošević otkrio razlog za pobedu u derbiju (video)

|   Sport
Trener Partizana ne krije da Zvezdin tim ima puno vrlina, ali ih je u ovoj utakmici njegova ekipa svela na minimum: "Sve smo to uradili i u finalu Kupa. Tačno smo znali šta treba da uradimo. Većinu derbija odlučuje energija na terenu, mi smo je više imali. Marina smo isključili i u finalu Kupa, bili smo taktički pravi, a i sada smo znali kako to da uradimo", zaključio je Savo Milošević.
Foto: FK Partizan

 

Partizan je apsolutno zaslužio pobedu u derbiju, smatra trener crno-belih Savo Milošević, koji je još otkrio da je trijumf obezbeđen istim pristupom igri kao u finalu Kupa Srbije prošle sezone, kada su njegovi izabranici takođe nadigrali najvećeg rivala.

"Apsolutno smo zaslužili pobedu, statistika isto o tome govori. Imali smo više od igre, više šansi, sve ono što smo radili na prethodnim mečevima. Derbi je bio dobar, sa dobrim ritmom. Zvezda me je iznenadila i izašla ofanzivnije", kaže Milošević.

Trener Partizana ne krije da Zvezdin tim ima puno vrlina, ali ih je u ovoj utakmici njegova ekipa svela na minimum:

"Sve smo to uradili i u finalu Kupa. Tačno smo znali šta treba da uradimo. Većinu derbija odlučuje energija na terenu, mi smo je više imali. Marina smo isključili i u finalu Kupa, bili smo taktički pravi, a i sada smo znali kako to da uradimo", zaključio je trener Partizana.

Savo Milošević je posebno istakao da su pobedu doneli rezervisti, Suma i Tošić, uz podsećanje da zbog velikog broja utakmica u kratko vreme sada u timu crno-belih ne postoji podela na startnih 11 i one koji to nisu, jer su, kako zaključuje, svi podjednako potrebni.

"Ovde nema startnih 11, zbog velikog broja utakmica. Svi su nam potrebni. Statistika kaže da igrači sa klupe donose dosta bodova, posebno u Evropi", rekao je Milošević.