MUP intenzivno traga za mladićem

|   Info
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da pripadnici MUP od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina M. P. (1994) u Beogradu danonoćno tragaju za njim i preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što pre pronašli mladića, a da su se od jutros u potragu uključili i ronioci Žandarmerije.
Foto: FoNet

 

Izvor: FoNet

U potrazi za M. P. neprekidno učestvuju pripadnici svih nadležnih organizacionih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za bezbednost na rekama, sve policijske stanice na teritoriji grada, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije, ističu u saopštenju.

Dodaju da pripadnici Policijske ispostave za bezbednost na rekama zajedno sa kolegama iz Policijske brigade od trenutka prijave nestanka M. P. patrolnim čamcima pretražuju reke Savu i Dunav, kao i obale dve reke.

"Policija nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom mladića M. P. i intenzivno tragaju za njim", poručio je MUP u saopštenju o slučaju nestanka mladića iz Splita.