Najava radova na teritoriji grada

|   Info
Sekretarijat za saobraćaj Beograda obavestio je građane o planiranim kapitalnim radovima koji će se izvoditi na teritoriji grada počev od 1. marta, a koji će značajnije uticati na stanje saobraćajne mreže, prenosi Beoinfo.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet, Beoinfo

Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane” u 2023. godini nastavlja radove na rekonstrukciji distributivnih toplovoda M1, M2 i M3 na teritoriji Novog Beograda.

Postojeći toplovodi su stari više od 40 godina i zbog lošeg stanja poslednjih godina dešavale su se havarije, zbog kojih je bez grejanja ostao veliki broj korisnika (oko 300 predajnih stanica). Radovi su započeti 2020. godine, a planirani završetak na sva tri magistralna toplovoda je do kraja 2023. godine.

Akcionarsko društvo "Elektromreža Srbije” nastavlja radove na izgradnji 110 kV kablovskog voda između trafostanice "Beograd 1” u Ulici Husinskih rudara i trafostanice "Beograd 6” u Hilandarskoj ulici, kojim će se zameniti postojeći uljani kabl postavljen 1969. godine, a koji je pri kraju eksploatacionog veka. Do kraja septembra 2023. godine planiran je završetak preostalih radova u Višnjičkoj ulici, duž Bulevara despota Stefana, te u Palmotićevoj i Hilandarskoj ulici.

 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.