Obustavljen rad na šalterima Infostana

|   Info
Javno-komunalno preduzeće "Infostan tehnologije" saopštilo je danas da je posle uvođenja vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, penzionerima omogućilo da račune za februar, mart i april plate naknadno, po završetku vanrednog stanja.

 

Izvor: FoNet, Beoinfo

Omogućeno je da se računi za februar, mart i april mogu platiti naknadno, po završetku vanrednog stanja. i to bez obračunavanja kamate. Javno-komunalno preduzeće "Infostan tehnologije" obustavlja rad sa korisnicima na šalterima preduzeća.

Tokom vanrednog stanja neće se pokretati novi postupci prinudne naplate, pri čemu će se zastati sa sprovođenjem postupaka izvršenja u periodu od 90 dana, navedeno je u saopštenju tog preduzeća, preneo je Beoinfo.

Svim redovim platišama će tokom vanrednog stanja biti omogućeno korišćenje popusta od pet, šest i sedam odsto i subvencija u iznosu od 10 do 30 procenata, te niko od tih grupa korisnika u ovom periodu neće izgubiti pravo na popuste i subvencije pri plaćanju računa, bez obzira na kašnjenje.

Takođe, u navedenom periodu neće se obračunavati kamate na kašnjenje.

"Infostan" će produžiti akciju reprograma duga po okončanju vanrednog stanja, najmanje za dodatnih 90 dana, kako bi svi zainteresovani mogli da reprogramiraju dug po veoma
povoljnim uslovima.

Preduzeće je preporučilo da se korisnici za pitanja, prigovore, reklamacije i sugestije obraćaju telefonskim putem i putem imejla.

Korisnicima su na raspolaganju u pojačanom kapacitetu besplatni pozivni centar 0800-011-018 za pozive iz svih fiksnih mreža, telefonski broj 011/3954-420 za pozive iz mobilnih mreža, kao i telefoni ekspozitura preduzeća.

Pitanja se mogu uputiti i putem elektronske pošte na infostan@infostan.rs, prinudnanaplata@infostan.rs, upitstanja@infostan.rs, kao i na i-mejl ekspozitura preduzeća u zavisnosti od vrste traženih informacija.

Korisnicima je na raspolanju onlajn upit stanja na sajtu preduzeća posredstvom kojeg mogu brzo i jednostavno preuzeti elektronske kopije računa i izvršiti uplatu, ne čekajući da im račun stigne redovnom poštom, a pored toga imaju uvid i u svoje uplate, navedeno je u saopštenju.