Ovako smo se proveli na latino partiju

|   Život
Horhe Luis Tito Garmendia profesionalni je plesač i dobro ga znamo sa malih ekrana i već godinama je u samom vrhu kada je reč o Kubanskom plesu u Srbiji, a kakvo „dens“ veče je priredio Beograđanima zajedno sa svojim timom, saznaćemo iz priloga koji sledi.

Ovako izgleda kada profesionalni plesači iznenade sve prisutne... naime, model, šoumen, instruktor plesa i profesionalni plesač sa Kube, Tito Garmendia – Beograđanima je priredio nezaboravnu žurku za sećanje, a sve to kako bi – kako kaže - uneo pozitivan duh našem narodu u doba Korone.

Horhe Luis Garmendia Tito je umetnik sa Kube koji živi i radi u Srbiji. On je pre svega profesionalni plesač, koreograf, instuktor salse a pomalo i DJ. Stalni je član plesnog ansambla Pozorišta na Terazijama. U Beogradu je već 10 godina i nedavno je otvorio svoj plesni studio.

Ovako izgleda kada se svi dobro zabave jedno veče!

Tito je obećao da će se ovakve žurke češće organizovati. Kako on kaže, nije potrebno ništa sem – dobrog raspoloženja!

Ali to nije sve, Tito ima i svoju saradnicu, koleginicu i plesnu instruktorku Roksanu, koja uz Tita pravi dobar šou – gde god da se pojavi!

I za kraj, bitno je samo dobro se zabavljati, bez obzira na stas, pol i godine! I tako ćemo najbolje zaboraviti na doba Korone.

Novinar: Ivana Damnjanović