Partizan Čukarički dočekuje bez tri napadača (video)

|   Sport
Čukarički nije poražen u poslednjih sedam utakmica. Crno-beli na drugoj strani imaju pet pobeda u nizu, sa samo jednim primljenim golom. Utakmica se igra u subotu od 16 sati na stadionu u Humskoj.
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

 

U fudbalskom prvenstvu Srbije Partizan igra sa Čukaričkim, a trenera crno-belih pred ovu utakmicu muče povrede igrača.

Aleksandar Stanojević kaže da je zadovoljan igrom ekipe u poslednje vreme i da je optimista pred duel sa Čukaričkim, ali da mu problem predstavlja činjenica da ne može da računa na čak trojicu napadača.

 

 

"To je problem pošto su nam tri napadača povređena. Bajbek se priključio ekipi i počeo da trenira, videćemo kada će da bude spreman. Lazar nije spreman. Tri napadača su van stroja, tu smo malo u problemu, ali ko god da igra nije problem, imamo uvek rešenje. Možete da imate pet, šest povređenih igrača, imamo veliki fond, nego je problem što je sve na istoj poziciji. Stvarno je to problem, napravili smo sinhronizaciju između njih, ali preguraćemo ovu godinu nekako", nada se Stanojević.

Strateg Partizana kaže da protivnik sa kojim se sastaju u subotu igra ofanzivan fudbal, pri čemu je podsetio i da nisu poraženi poslednjih sedam utakmica. Crno-beli na drugoj strani imaju pet pobeda u nizu, sa samo jednim primljenim golom.

"Pratim rad trenera Čukaričko Dušana Đorđevića, znam sve o njemu. On unosi svoj stil. Izuzetno su konkretni, imaju vrlo ofanzivnu i direktnu napadačku liniju i lako dolaze u poslednjih 20 metara od gola. Voleo bih da postignemo gol u prvom delu. Biće neizvesna i intenzivna utakmica. Imaće i oni šanse, moramo da budemo spremni na sve. Oni su direktni i konkretni, mogu da postignu gol u svakom trenutku. Mi smo u dobroj formi, stabilni smo, videćemo", zaključio je Aleksandar Stanojević.

Utakmica se igra u subotu od 16 sati na stadionu u Humskoj.