POSLE KORONE: Čega se klijenti plaše i od čega strepe firme koje se bave organizacijom

|   Život
Mikro i male kompanije često nemaju velike finansijske rezerve i korona-virus ih brzo pogađa. Brza finansijska pomoć države bi trebalo da im pomogne. Za televiziju Kopernikus govori jedan od vlasnika malih preduzeća i objašnjava čega se klijenti plaše i od čega strepe firme koje se bave organizacijom, ali i koja su njihova očekivanja do kraja godine.

Korona je prošla ali je iza sebe ostavila velike posledice: Mnogo ljudi je ostalo bez posla, zaustavile su se, ugasile ili otvorile nove firme. Sa tim problemom sada su suočeni mnogi samostalni preduzetnici, umetnici, frizeri, ugostitelji i njih je ova kriza mnogo jače pogodila nego stalno zaspolene.

Kako je prekid poslovanja uticao na organizatore događaja, kakav je sada odziv klijenata i koji su osnovni saveti za održavanje zabava sa većim brojem zvanica, za televiziju KOPERNIKUS ispričao je Nikola Jankovic – vlasnik  „Epik Ivent Centra“.

 

Janković dalje objašnjava čega se plaše klijenti i od čega strepe firme koje se bave organizacijom, ali i koja su ocekivanja firmi do kraja godine, uz moguce mere pomoci od države.

 

Ipak, posle svega, vlasnici se nadaju da će, ako ne do kraja ove, sledeće godine potpuno obnoviti profit i da nema velikog razloga za brigu.

 

Novinar: Ivana Damnjanović