Premijera predstave "Uspavana lepotica" za 47. rođendan Pozorišta Puž

|   Život
Pozorište Puž počelo je sa probama nove predstave "Uspavana lepotice" koja će premijeru imati 13. i 14 aprila, na 47. rođendan ovog kultnog dečijeg pozorišta
Foto: Pozorište Puž

 

Princeza Ružica (balerina Ana Radošević) ubola se na začarano vreteno i zaspala. S njom je zaspao i čitav dvor, osim kralja Branka koji pati od nesanice U rešavanju sukoba s nevaljalom vilom Vilenom (Isidora Minić) pomaže mu
dečiji hor malih vilenjaka (Pužev hor "Puževi Pužići") i veliki vilenjak, Veseli Vili (Miloš Lalović), kako bi Princ (baletski igrač Nikola Radenković)  mogao da bude sa svojom Ružicom.

U Brankovoj verziji ove čuvene bajke, deca će imati priliku da vide par baletskih igrača i čuju muzičke klasike - Čajkovskog, Dvoržaka, Sen Sansa, najavljeno je iz pozorišta Puž.

Premijera je zakazana za rođendan Pozorišta Puž, (vikend 13 i 14 april) a autorsku ekipu čine: Branko Kockica, (kao Kralj. ali i autor komada) Isidora Minić, Miloš Lalović, Ana Radošević, Nikola Radenković, hor Pužići. Režiju Slobodanke Cace Aleksić obnavlja pozorište. Koreograf je Jelena Arsić, kostimograf Snežana Šimić, a scenograf Aleksandar Veljanović.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar