Promena trasa gradskih linija

|   Info
Tramvaji 7 и 12 će zbog radova u zoni raskrsnice ulica Kralja Milana i Resavske menjati trasu od 22. jula, od 1 čas do 24. jula, do 3 časa, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javni prevoz.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

Tokom montaže novog trolejbuskog kontaktnog voda u Ulici kralja Milana biće isključen napon u tramvajskoj kontaktnoj mreži u Resavskoj, pa će biti onemogućen tramvajski saobraćaj u toj ulici, tako da će tramvaji sa linija 7 i 12 saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom, Nemanjinom i dalje redovnim trasama.

Kako se navodi, tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Paštrovićevoj ulici, u saobraćajnoj traci za desno skretanje vozila u Radničku ulicu, izmene u javnom prevozu će trajati od 24. jula, od 22 časa do 26. jula.

Biće onemogućeno skretanje u desno ka Sajmu, zbog čega će vozila javnog prevoza sa linija 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i 560E u smeru prema Sajmu saobraćati ulicama Požeškom i Paštrovićevom, preko saobraćajnih petlji "Careva ćuprija" i "Radnička", zatim Bulevarom vojvode Mišića i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 85 u smeru ka Borči saobraćaće ulicama Požeškom i Paštrovićevom, petljama "Careva ćuprija" i "Radnička", preko Mosta na Adi i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristi postojeća stajališta.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar