Prvi Bar show festival 16. i 17. aprila

|   Život
Beograd će na svoju mapu turističke ponude 16. i 17. aprila dodati novu manifestaciju - prvi festival Bar show, prvu postokorona manifestaciju koja spaja tradiciju i savremene trendove ugostiteljstva, saopštili su danas organizatori.
Foto: Pixabay

 

Izvor: FoNet

Prestonica Srbije, za koju mnogi turisti iz regiona i sveta tvrde da je "grad jedinstvene energije", "oaza dobrog provoda" ili "carstvo hedonizma", dobiće još jedan, po mnogo čemu jedinstven festival posvećen barskim profesionalcima i njihovoj ulozi u animiranju gostiju s ciljem da gosti, odlazeći iz Beograda i Srbije - kupe povratnu kartu.

Domaćin prvog festivala Bar show su Beogradska destilerija i restoran "Barrel House" na Dorćolu, na destinaciji osmišljenoj da Beograđanima i njihovim gostima približi tradicionalne metode proizvodnje i degustacije jednog od brendova koji se uz Srbiju vezuju kao sinonim, a iz Srbije se nose kao suvenir, poklon ili potvrda vrhunskog gostoprimstva.

Bar show u Beogradskoj destileriji objediniće tokom vikenda, uz prezentaciju i degustaciju proizvoda, niz stručnih predavanja i radionica, uz originalan meni vodećih beogradskih barova i prigodnu klupsku muziku.

Beogradska destilerija prva je mikro-destilerija otvorenog tipa u glavnom gradu, tehnološki osmišljena da tradicionalan način proizvodnje preseli iz voćnjaka i podruma širom Srbije u urbanu sredinu.

Festival Bar show počinje u subotu od 12:00 i traje do jedan posle ponoći, u nedelju od 12:00 do 23:00, a posetioci će uz ulaznicu moći da učestvuju na svim stručnim predavanjima i radionicama od 12 do 16 časova.