Šapić: Beograd će za četiri godine imati treću veliku promenu

|   Info
Za četiri godine Višnjička ulica će biti sastavni deo magistrale koja će se ulivati u budući tunel od Bulevara despota Stefana do Ekonomskog fakulteta i nadalje preko novog mosta i nove saobraćajnice na Novom Beogradu, rekao je danas predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić.
Foto: FoNet/Beoinfo

 

Izvor: FoNet, Beoinfo

"Za četiri godine biće gotovi tunel, novi most i velika saobraćajnica na Novom Beogradu", najavio je Šapić, prenosi Beoinfo.

Šapić je uveren da će Beograd za četiri godine imati treću veliku promenu.

"Prva je bila posle 2000. godine, jer su devedesete godine bile godine zastoja, druga je započela 2015. godine realizacijom projekta 'Beograd na vodi', a sada od 2024. do 2028. godine, treba da nastupi ta treća faza", rekao je Šapić.

Šapić je obišao rekonstruisanu saobraćajnu deonicu od Ulice Mije Kovačevića do Bogoslovije, što je još jedan pokazatelj, ocenio je, da rokovi i prilikom velikih radova u gradu mogu da se poštuju.

"Od Rospi ćurpije danas imamo po tri trake sa svake strane, zatim do Bogoslovije po dve trake, a dolazak i prijem do Dečje bolnice više nije ugrožen", rekao je Šapić, dodaje se u saopštenju.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar