Šapić: Spreman sam da se uhvatim u koštac sa suštinskim problemima u gradu

|   Info
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je spreman da se uhvati u koštac sa suštinskim problemima u gradu i naveo da je tačno da je vodovodna cev u Ulici kraljice Marije pucala i ranije, ali ne na istom mestu.
Foto: FoNet/Beoinfo

 

Izvor: FoNet, TV Pink

Šapić je za TV Pink rekao da se taj magistralno vod se prostire od Kalemgdana do Ruzveltove ulice i naglasio da je javno pitao zašto tokom rekonstrukcije cele ulice, kada je podignut asfalt i kada su rekonstruisane tramvajske šine, te cevi nisu promenjene.

On je naglasio da se ne mogu "podizati" ulice da bi se menjale instalacije, ali da je neopravdano da, kada se radi rekonstrukcija, ne bude urađeno sve što može.

Šapić je naveo i da je postavio pitanje JKP "Vodovod i kanalizacija" zašto nisu uradili svoj deo posla i da oni imaju "neko svoje obajašnjenje".

Naglasio je da se izvinio sugrađanima, iako to direktno "nema nikakve veze sa njm", jer je on došao "pre 15 dana", ali da kao gradonačelnik Beograda mora da preuzme odgovornost čak i za ono što je ranije rađeno.

Šapić je rekao i da je dao nalog svim komunalnim preduzećima da dostave svoje izveštaje šta treba da se uradi kada se neka ulica u gradu rekonstruiše.