Sezona letnje zabave od 14. juna

|   Život
Letnja sezona zabave na beogradskoj Adi ciganliji počeće 14. juna poklon koncertima YU Grupe i "Galije", koji će biti održani u okviru sada već tradicionalne muzičke manifestacije Bir Garden.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

Kako su saopštili organizatori, koncert će biti održan u petak od 20 sati u popularnoj "pivskoj oazi" koja se nalazi na početku Makiške strane Ade.

Svi posetioci, koji dođu na koncerte, imaće i besplatan parking na javnom parkingu koji se nalazi u blizini Bir Gardena.

Od 15. juna sve službe zadužene za bezbednost posetilaca i kupača biće spremne za rad, a u 10 sati podizanjem "Plave zastave" biće označen zvanični početak sezone kupanja.

"Plava zastava" je najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu, tako da će posetioci moći bezbrižno da se kupaju i uživaju na plažama Ade Ciganlije, na kojima sezona traje do 8. septembra.

Bir Garden će ove godine trajati od 15. juna do 4. avgusta, a ponudiće bogat muzički program i koncerte popularnih rok bendova, koji će i ove godine biti besplatni.