Stanisavljević: Prihvatilište za odrasla i stara lica spremno je za hladni talas

|   Info
Prihvatilište za odrasla i stara lica spremno je za predstojeći hladni talas, imamo dovoljno kapaciteta i obezbedili smo na vreme sve što je potrebno kako bi svako ko se nađe ustanju socijalne potrebe dobilo adekvatnu pomoć i podršku, izjavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.
Foto: printscreen TV Prva

 

Izvor: FoNet, RTS, Beoinfo

Stanisavljević je za RTS rekla da će u naredne dve nedelje biti otvoren još jedan objekat za smeštaj korisnika na Vračaru, kao i da će, u skladu sa potrebama, otvarati i dnevne prihvatne centre, saopštio je Beoinfo.

Dodala je da je u prihvatnim centrima prošle godine registrovano više od 8.000 poseta, ali i da je ovo poslednja zima tokom koje će korisnici provoditi vreme u starom objektu, u kome se , kako je istakla, poštuju sve epidemijske mere, a organizovana je i vakcinacija za zainteresovane korisnike.

"Već sledeće godine započinje izgradnja novog objekta većeg kapaciteta za smeštaj približno 3.500 kvadrata gde će korisnici imati sve što im je potrebno", najavila je  Stanisavljević.