Zvezdin Pantović u Voždovcu (video)

|   Sport
Miloš Pantovic ima tek 17 godina i pored crveno-belih igrao je u filijali ovog kluba Grafičaru. Ofanzivni vezista se već priključio novim saigračima koji su na pripremama u Vrnjačkoj Banji.
Foto: FK Voždovac

 

Voždovac je doveo novo pojačanje. Posle transfera Marka Gajića, ekipu iz Beograda pojačao je i mladi Miloš Pantović, zvanično igrač Crvene zvezde koji će naredni period provesti na pozajmici u Voždovcu.

Ovaj ofanzivni vezista ima tek 17 godina i pored crveno-belih igrao je u filijali ovog kluba Grafičaru. Pantović se već priključio novim saigračima koji su na pripremama u Vrnjačkoj Banji.

"Tim je izuzetno mlad i zaista sam zadovoljan što ću imati prilike da igram za Voždovac i napredujem naravno. Nije teško uklopiti se u ovakvu sjajnu grupu ljudi, neke momke poznajem iz mlađih selekcija reprezentacije, pa sam tako sa Cvetićaninom sada i cimer na pripremama. Svi su me sjajno prihvatili u Voždovcu, i jedva čekam da nastupam za ovaj klub", rekao je Pantović posle dolaska u FK Voždovac.

Kada je reč o ambicijama za narednu sezonu, kao i Gajić juče, i Pantović pred sebe i svoje nove saigrače stavlja samo visoke ciljeve.

"Mislim da je realno da ovakva ekipa i ovakav klub pucaju na najviše domete i da je borba za vrh tabele realna. Nadam se da ćemo biti među prvih pet ekipa, i da će uslediti borba za mesto koje vodi u Evropu", jasan je bio ofanzivni vezista.

Plan je da Voždovac tokom prvog dela priprema u Vrnjačkoj Banji odigra i nekoliko kontrolnih utakmica, što će biti prilika i da se pokažu novi fudbaleri ovog tima.