Dodela regionalne nagrade “Biznis Partner 2019”

|   Info
Dvadeset i peta svečana ceremonija dodele nagrade Biznis Partner održana je uz prisustvo velikog broja uvaženih ličnosti iz javnog i kulturnog života u regionu. Ova nagrada se dodeljuje najuspešnijim kompanijama u biznisu, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na te kompanije, ali i sve ostale institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama ali i društvenoj odgovornosti i poštovanju zaposlenih i odličnim poslovnim rezultatima.

Pod sloganom “U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner” održana je 25. po redu dodela Biznis nagrada u organizaciji Mass Media. “Uspešni u biznisu su samo oni koji su uporni i u to veruju. Takvi se afirmišu već četvrtinu veka i oni su zaslužni za to što je ova nagrada postala prestižno, poslovno, stručno i javno priznanje za najbolje institucije i kompanije u regionu.

Jedna od dobitnica nagrade je i korporacija TRAYAL iz Kruševca, koja je dobitnik nagrade za najbolji inovativni projekat. Specijalna bonica za rehabilitaciju Banja Koviljača uspešno posluje 160 godina.

Ovo su samo neke od kompanija koje su bile spremne da iznesu stabilnost, inovativnost, pouzdanost, spremnost da prate promene koje nameće savremeno tržište, ali i izazov da budu bolji i brži od konkurencije.

 

Novinar: Ivana Damnjanović