Đorđe Đoković: Novak mora da ostane jak

|   Info
Novak mora da ostane jak i da sačeka ponedeljak, kada je dan odluke, a svi se nadamo pozitivnoj i pravednoj sudskoj presudi, izjavio je FoNetu Đorđe Đoković posle protesta podrške njegovom bratu Novaku, koji je danas održan ispred Skupštine Srbije u Beogradu.
Foto: FoNet/AP

 

Izvor: FoNet

Đorđe Đoković je potvrdio da je bio u kontaktu sa Novakom istakavaši da je siguran da je on "jak karakter koji će sve ovo izgurati" i da će iz cele situacije izaći kao pobednik.

Ocenio je da je očigledno da nadležni u Australiji ne žele da Novaka premeste iz "migrantskog hotela" u kuću koju je iznajmio i gde se nalazi njegov tim, i da se u tom smislu ništa nije promenilo u proteklih 36 sati.

Na poziv porodice Đoković, nekoliko stotina građana okupilo se i danas ispred Skupštine Srbije, na protestu zbog toga što je najboljem svetskom teniseru poništena viza za ulazak u Australiju, a on zadržan u karantinu u hotelu "Park" u Melburnu do odluke suda povodom žalbe koju je uložio njegov advokatski tim.

Federalni sud u Melburnu u ponedeljak oko 10 časova razmatraće žalbu na odluku da se srpskom teniseru poništi viza, čime bi bio onemogućen da učestvuje na Australijan openu, iako je dobio medicinsko izuzeće dve nezavisne komisije australijske savezne države Viktorija.

Foto: FoNet/AP