Fajzer i Sputnjik V bez zakazivanja na 17 punktova u Beogradu

|   Info
Građani Beograda od danas bez zakazivanja mogu da prime vakcine Fajzer i Sputnjik V, a spisak 17 vakcinalnih punktova objavljen je na portalu gradske uprave.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet, RTS

Obe vakcine dostupne su bez zakazivanja u Domu zdravlja Mladenovac, Lazarevac, Domu zdravlja Novi Beograd u Nehruovoj ulici, Domu zdravlja Stari Grad u Venizelosovoj ulici, u Rakovici u Ulici Edvarda Griga, zatim domovima zdravlja Sopot, Palilula, Vračar, Obrenovac, Zvezdara, Savski Venac i u Domu zdravlja Zemun, Surčin i Barajevo.

Vakcina Fajzer/Bajontek dostupna je bez zakazivanja u Domu zdravlja Grocka u zdravstenoj stanici Vinča, u Domovima zdravlja Čukarica u  Ulici Stevana Đurđevića Trošarinca, u ambulanti u Siminoj ulici, Domu zdravlja Rakovica na Labudovom brdu, u ambulanti "Stepa Stepanović",

Vakcina Sputnjik V dostupna je bez zakazivanja u zdravstvenoj stanici Begaljica, Domu zdravlja Sremčica i u ambulanti voždovačkog doma zdravlja u Ustaničkoj ulici.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je za RTS da je danas organizovana vakcinacija za hotelske radnike i ugostitelje i za frizere, pedikire i manikire.

Zaključno sa jučerašnjim danom u Beogradu je vakcinisano 562.477, odnosno 40 odsto punoletnih građana. Revakcinisano je 389.807, odnosno 27,7 odsto,  a na teritoriji grada di sada je dato ukupno 952.000 doza vakcina, naveo je Vesić.