Gašić obišao Aerodrom Nikola Tesla

|   Info
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić jutros je obišao Aerodrom Nikola Tesla, gde je sa pripadnicima Uprave granične policije razgovarao o merama smanjenja gužvi na kontrolnim punktovima i poručio da će MUP učiniti sve da putnicima obezbedi adekvatnu uslugu.
Foto: FoNet/Ministarstvo unutrašnjih poslova

 

Izvor: FoNet

„Od jutros pripadnicima Uprave granične policije pomažu policijski službenici Policijske uprave za grad Beograd, kako bi što efikasnije, brže i bolje pružili uslugu svim putnicima", istakao je Gašić.

On smatra da je "zadovoljstvo videti ovako veliki broj putnika na našem aerodromu, ali nas to svakako obavezuje da jačamo kapacitete i omogućimo što brži protok putnika na punktovima pasoške kontrole“.

Gašićeva namera je bila da se lično uveri u efikasnost naloženih mera, navodi se u saopštenju MUP i precizira da je angažovan maksimalan broj policijskih službenika, što će uticati na brži prolazak putnika, prilikom pasoške kontrole.

„Intenzivno radimo na unapređenju i modernizaciji rada, kako bismo putnicima pružili uslugu koju imaju na mnogim svetskim aerodromima", rekao je Gašić.

Kako je najavio, uvođenjem elektronske kapije, automatskog čitača pasoša, bez zaposlenih, dodatno će se ubrzati i olakšati proces prelaska državne granice.

Procedura za uvođenje tog sistema je u toku, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danonoćno su na usluzi svim putnicima, izjavio je Gašić.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar