Hiljadu novih radnih mesta 10. i 11. aprila na Sajmu zapošljavanja "Top Job"

|   Info
Hiljadu novih radnih mesta nude jedne od najprestižnijih kompanija, na 10. po redu Sajmu zapošljavanja „Top Job“, koji se održava u Beogradu. Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, kaže da je i 76 hiljada nezaposlenih za Gradsku upravu puno, te da je zbog toga važno da bude i više događaja kao što je ovaj sajam.

Suština svake politike je koliko je ljudi zapolseno, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, na otvaranju desetog po redu Sajma zapošljavanja „Top Job“ u Beogradu, u Belexpocentru, koji će trajati 10. i 11. aprila.

Član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje grada Bograda, Dragomir Petronijević, zahvalio je poslodavcima na otvaranju novih radnih mesta, i istakao da se Gradska uprava trudi da ima što više programa za samozapošljavanje, ali i za sticanje novih znanja i veština, kako bi nezaoposleni lakše pronašli posao.

„Iako su rezultati već dobri, mi kao Gradska uprava nismo zadovojni, za nas je i 76 hiljada nezaposlenih mnogo, pa ćemo raditi da u Beogradu nezaposlenost bude još niža, a to zavisi i od toga koliko ćemo privući investicija“, dodao je Vesić.

Novinar: Danijela Perović