Narodno pozorište Niš otkazuje sve predstave u novembru

|   Život
Narodno pozorište Niš zbog epidemiološke situacije otkazuje sve predstave u novembru mesecu, dok će 30.11. biti održano glumačko veče poezije.
Foto: televizija Kopernikus

 

“Decembarski repertoar će biti najavljivan na nedeljnom nivou, kada očekujemo normalizaciju rada”, piše u saopštenju Narodnog pozorišta u Nišu.

Premijera predstave "Ana Karenjina" pomerena je za mesec decembar, dok će o tačnom datumu odigravanja javnost biti blagovremeno obaveštena.

U međuvremenu Narodno pozorište nastavlja sa aktivnostima, pa 24. novembra počinje rad na predstavi "Čudo Svetog Đorđa", u režiji Nikole Zavišića. Reč je o međunarodnom projektu, koprodukciji tri pozorišta iz Arada (Rumunija), Plevena (Bugarska) i Niša.

“Narodno pozorište vredno radi na rekonstrukciji enterijera zgrade. Nakon novog parketa i postavljenih itisona, uspešno je instaliran i novi protivpožarni sistem i ovom prilikom zahvaljujemo Gradu Nišu, kompaniji NIS i firmi "Teming Electrotehnology", koji su učestvovali u finansiranju i time doprineli boljoj zaštiti kako zaposlenih, tako i posetilaca Narodnog pozorišta Niš”, piše u saopštenju.