Otvorena garaža "Pionirski park"

|   Info
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je danas, posle četiri meseci rekonstrukcije, otvorio garažu „Pionirski park, koja je dobila 461 praking mesto i lift koji će licima sa posebnim potrebama omogućiti lakši pristup.
Foto: FoNet

 

Izvor: FoNet

"Ovakve liftove imaju i garaže u Masarikovoj, na Obilićevom i Zelenom vencu i trudićemo se da i druge garaže budu dostupne licima sa posebnim potrebama", izjavio je Vesić, prenosi Beoinfo.

Prema njegovim rečima, javno komunalno preduzeće "Parking servis" krenuće i u izgradnju četiri nove garaže, od kojih će prva da se gradi na Studntskom trgu čija gradnja je planirana na proleće.

Prema saopštenju, on je najavio da "Parking servis" ubrzano radi i na projektu garaže u Skerlićevoj ulici, koja se nalazi u blizini Hrama Svetog Save, kao i na projektu garaže kod Hale „Pinki” u Zemunu.

Vesić je takođe istakao da se u drugoj polovini godine planira gradnja garaže u Ulici kneza Miloša, koja će imati 450 parking mesta, što je duplo više nego što je to sada slučaj.

"Garaža će se prostirati duž cele ulice što će omogućiti izgradnju još jedne trake i i veću propusnost", rekao je Vesić, navodi se u saopštenju.

Foto: FoNet