Panika zbog kvara u autobusu

|   Info
U autobusu koji je prevozio na jednoj od gradskih linija Beograda došlo je do problema na klima uređaju. Zbog pare koja je ispunila putnički prostor i čudnog zvuka šištanja, putnici su panično zahtevali da vozač momentalno otvori vrata kako bi napustili vozilo, što nije bilo lako izvodljivo u Terazijskom tunelu, u kojem se autobus u tom trenutku zatekao.
Foto: printscreen TV Prva

 

Izvor: FoNet

Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) saopštilo je danas da je oko 11.20 u Terazijskom tunelu u Beogradu u autobusu na liniji 95 puklo freonsko crevo klime, što je izazvalo paniku među putnicima, ali je pribranost vozača doprinela da bezbedno napuste vozilo.

Zbog pare koja je ispunila putnički prostor i čudnog zvuka šištanja putnici su panično zahtevali da vozač momentalno otvori vrata kako bi napustili vozilo, naveo je GSP u saopštenju, dodajući da je problem bio u tome što se vozilo nalazilo u prometnom Terazijskom tunelu.

Vozač je pribrano reagovao i uspeo da zaustavi saobraćaj kako bi putnici bezbedno izašli iz autobusa i tunela, nakon čega je autobus odvezao u garažu, navedeno je u saopštenju.

Kvar i incident koji se desio u vozilu GSP nije doveo do zastoja u saobraćaju, tvrdi GSP.

 

 

Komentari (20)

Napišite komentar