Partizan bolji od Radnika u poslednjoj utakmici pred zimsku pauzu

|   Sport
U najkraćem, fudbaleri Save Miloševića od početka do kraja utakmice su bili bolja ekipa, koja je dominirala na terenu. Prvi je do gola stigao Suma u 30. minutu. Vođstvo je udvostručio Asano u 52. a konačan rezultat postavio je posle greške odbrane crno-belih fudbaler Surduličana Mićić u 90. minutu utakmice.
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Partizan je pobedio Radnik sa 2:1 u poslednjem kolu pred zimsku pauzu. Crno-beli su zabeležli drugu uzastopnu pobedu, a meč je zapravo zaostali susret šestog kola Superlige.

U najkraćem, fudbaleri Save Miloševića od početka do kraja utakmice su bili bolja ekipa, koja je dominirala na terenu.
Prvi je do gola stigao Suma u 30. minutu. Vođstvo je udvostručio Asano u 52. a konačan rezultat postavio je fudbaler Surduličana Mićić u 90. minutu utakmice.

Treba istaći da su crno-beli imali još nekoliko ozbiljnih prilika, a Radnik je prednost umanjio posle propusta odbrane gostiju.

"Zadovoljni smo kako smo završili ovu sezonu. Ne možda rezultatski kako bi navijači očekivali, ali smo postali ekipa koja igra prepoznatljiv fudbal, koja je stvorila mlade igrače koji su postali konkurentni na evro sceni i pokazali smo u Ligi Evrope da znamo da se dobro nosimo sa ozbiljnim protivnicima. Pred nama je period odmora, ali i rada kako bi se sastavio tim koji će biti baza za ono što želimo u junu. Suma je potpisao novi ugovor, Natho i Sadik će proći pripreme, vraća se i Lazar Marković, tako da nas očekuje ozbiljan rad tokom priprema", rekao je posle utakmice šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević.

Trener crno-belih je podsetio i da je posle zimskog odmora okupljanje planirano za 10. januar.

"Sastajemo se 10. januara, a već 13. putujemo za Antaliju gde ćemo ostati dve nedelje. Vraćamo se za Beograd, pa potom posle tri dana odlazimo za Katar", otkrio je medijima Milošević.

 

Radnik Surdulica – Partizan 1:2
(Mićić 90 -- Suma 30, Asano 52)
Stadion: FK Radnik, Surdulica
Sudija: Srđan Jovanović

Radnik: Kostić – Kričak, Marković, Stevanović, Jokić – Đorđević, Stanisavljević, Mitošević, Tomić - Pavlov, Makarić.

Partizan: Kljajić - Lutovac, Ostojić, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Natho - Tošić, Suma, Asano – Sadik.

 

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović