Predizborno istraživanje u Beogradu

|   Info
Rezultati agencije Puls Srbije pokazuju da će cenzus preći samo pet lista i da su opozicioni glasači prilično nezadovoljni i zbunjeni ponašanjem stranaka koje podržavaju.
Foto: televizija Kopernikus

 

Istraživanje Agencije "Puls Srbije" pokazalo je da će na izbore 2. juna izaći 60,2 odsto Beograđana i da su opozicioni birači značajno zbunjeni i nezadovoljni stanjem u kojem opozicija dočekuje ponovljene lokalne izbore u Beogradu, saopštila je danas Grupa građana "1 od 5 miliona - Beogradski front".

Prema rezultatima istraživanja, cenzus u Beogradu prelazi samo pet lista: "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" sa 48,2 odsto, "Dr Savo Manojlović - I ja sam Beograd - Kreni-promeni" sa 13,5 odsto, "Biramo Beograd - Dobrica Veselinović - Miloš Pavlović" sa 11,5 odsto, "1 od 5 miliona - Beogradski front - Ritam grada, Dušan Teodosijević gradonačelnik" sa 8,3 odsto i "Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović" sa 6,7 odsto.

Za sve ostale liste glasaće 7,8 ispitanih, a četiri odsto još nije odlučilo za koga će da glasa.

Istraživanje je rađeno 27. maja neposrednim putem na ulicama Beograda i u njemu je učestvovalo 5.500 Beograđana, navedeno je u saopštenju.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar