Radojičić: 400 komunalnih milicajaca rade u tri smene - za pet meseci kontrolisano 35.000 objekata

|   Info
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da se na terenu nalazi oko 400 komunalnih milicajaca, koji rade u tri smene, i da je u proteklih pet meseci kontrolisano 35.000 objekata i napisano 1.200 kazni, preneo je Beoinfo.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet, TV Hepi, Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je za TV Hepi rekao da suština nije u kaznama, već u svesti pojedinaca, i naveo da je ljude neophodno stalno podsećati da je prerano da se opuštaju, jer pandemija ima svoju dinamiku.

On je naveo da se masovna vakcinacija u Beogradu obavlja na tri punkta, u halama 3. i 11. Beogradskog sajma i u hali „Belekspo” na Novom Beogradu.

Vakcinisanje se obavlja i u beogradskim domovima zdravlja, dodao je i naveo da je u četvrtak vakcinisano više od 20.000 ljudi, što govori o dobroj organizaciji.

Govoreći o radovima na gradskim infrastrukturnim projektima, Radojičić je rekao da raste Beograd na vodi, imamo obilaznicu koju smo čekali 50 godina, radimo na kanalizaciji, a tu je fabrika otpadnih voda u Velikom selu sa investicijom od 270 miliona dinara.