Radojičić čestitao 1. maj

|   Info
Beograd i cela naša zemlja, uprkos teškom vremenu punom izazova na globalnom nivou, imaju čime da budu zadovoljni kada je reč o poslovnim i privrednim rezultatima, ocenio je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić u prvomajskoj čestitiki.
Foto: printscreen TV Prva

 

Izvor: FoNet

Radojičić je čestitku uputio sugrađanima pozivajuć iih da poštuju pravila ponašanja u prirodi tokom prvomajskih proslava.

On je naveo da je održannivo ekonomskog rasta, investicionog potencijala, i razvoja privrede, "uvek vodeći računa o poštovanju prava radnika".

"Ovaj praznik je simbol radničke solidarnosti, borbe za prava radnika i bolje uslove rada, a principi i načela radničkog aktivizma su načela koja društvo vode u bolju budućnost. Zato su i prioriteti Grada Beograda- stvaranje još povoljnijeg poslovnog ambijenta, dalje privlačenje investicija, te poboljšanje kvaliteta uslova za rad i životnog standarda građana", istakao je Radojičič.

Apelovao je da građani tokom proslave praznika budu savesni kako prema svom zdravlju, tako i odgovorni kada je reč o ponašanju u beogradskim izletištima, zaštićenim prirodnim dobrima, šumama i zelenim površinama, kako bi, prema njegovim rečima, očuvali prirodu i turističke dragulje naše prestonice.

"Pravila ponašanja u prirodi nisu tu kako bi ograničila i sprečila građane da uživaju u prirodi, već da ih podsete da moraju da čuvaju svoju životnu sredinu", naglasio je Radojičić.