Radojičić posetio opštinu Obrenovac

|   Info
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić posetio je danas opštinu Obrenovac i sa rukovodstvom razgovarao o najvažnijim projektima ove gradske opštine, u kojoj je do sada urađeno 35 kilometara kanalizacije, 15 kilometara vodovoda i oko 400 kilometara puteva.
Obrenovac, Beograd. Foto: FoNet/Beoinfo

 

Izvor: FoNet, Beoinfo

Opština Obrenovac je veoma aktivna, veliki je broj projekata koji su ili završeni ili su u toku. Svakako najveći među njima su izgrađeni autoput "Miloš Veliki", fabrika Meita, kanal Kupinac, dom zdravlja, rekao je Radojičić, prenosi Beoinfo.

Važan projekat pred nama je i završetak autoputa koji povezuje Obrenovac sa Surčinom. Razgovarali smo i o problematici otpadnih voda, kanalizaciji, putevima i vodovodu, istakao je Radojičić.

On je tokom dana posetio i naselje Belo polje, gde je u toku izgradnja obdaništa koje će biti završeno polovinom ove godine.

Predsednik opštine Miroslav Čučković izjavio je da se u Obrenovcu najbolje vidi saradnja Grada Beograda, Vlade Srbije i Opštine.

U petak, 5. februara, potpisan je ugovor u Ministarstvu građevinarstva koji definiše plan za izgradnju fabrike za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacione mreže u Ratarima, ali i završetak izrade kanalizacije u Bariču, istakao je Čučković.

Obrenovac, Beograd. Foto: FoNet/Beoinfo