Sajam zapošljavanja u Rakovici

|   Info
Služba Rakovica beogradske Filijale NSZ, Gradska opština Rakovica i Opšte udruženje privatnih poslodavaca Rakovice organizuju Sajam zapošljavanja u subotu 2. marta 2019. godine, od 10 do 15 sati, u zgradi Opštine Rakovica, u ulici Miška Kranjca br.12.
Foto: televizija Kopernikus

 

Ponudu slobodnih poslova na sajmu u Rakovici predstaviće 36 firmi iz Beograda, kojima je potrebno preko 700 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: vulkanizera, automehaničara, autodijagnostičara, autoelektričara, farbara, autolimara, trgovaca, prodavaca, kasira, pomoćnih radnika, vozača, magacionera, kuvara, konobara, šankera, pekara, stolara, bravara, “cnc“ operatera, roštilj majstora, instruktora vožnje, radnika obezbeđenja, komercijalista, poslovnih sekretara, električara, elektortehničara, elektromontera, mašinskih i saobraćajnih tehničara, magacionera, šivača, sito-štampara, menadžera prodaje, administratora, knjigovođa, terenskih radnika, call-operatera, fizioterapeuta, lekara, frizera...

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja u 2019. godini, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.