Saobraćajna policija u Beogradu tokom noći isključila pet vozača

|   Info
Saobraćajna policija u Beogradu tokom noći je zaustavila i isključila iz saobraćaja četvoricu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog zbog nasilničke vožnje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

Policija je u Ulici Sajmište u Novom Beogradu u subotu oko 20 časova zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača automobila "mini one" koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao pod dejstvom kanabisa, dok je oko 22:10 u Boleču zaustavljen dvadesetčetvorogodišnji vozač "tojote koji je bio pozitivan na "thc".

U Ulici Marije Bursać u Zemunu oko 23:30 zaustavljen je tridesetogodišnjak koji je upravljao "opel astrom", a koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom amfetamina i metamfetamina, dok je u istoj ulici nekoliko minuta posle ponoći zaustavljen dvadesettrogodišnji vozač "tojote" koji je bio pozitivan na kokain i kanabis.

Policija je sat posle ponoći u Ulici Džona Kenedija u Novom Beogradu zaustavila devetnaestogodišnjeg vozača "škode fabija" nakon što je prošao kroz više raskrsnica kada je bilo crveno svetlo na semaforu. Daljom kontrolom utvrđeno je da je upravljao sa probnom vozačkom dozvolom, kao i da je imao 1,71 promil alkohola u organizmu.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, naveo je MUP.