Šapić obišao radove na rekonstrukciji Glavne ulice u Zemunu

|   Info
Gradonačelnik Aleksandar Šapić obišao je danas radove na rekonstrukciji Glavne ulice u Zemunu, koja bi trebalo da bude završena do kraja februara, dodajući da se sprovode svi radovi koji su neophodni na takozvanoj niskogradnji, instalacije, kanalizaciona i elektromreža.
Foto: FoNet/Beoinfo

 

Izvor: FoNet, Beoinfo

To je ono o čemu sam posebno govorio kada sam došao na ovo mesto, da nikada više nećemo dozvoliti da se radi bilo koja vrsta rekonstrukcije neke ulice, a da istovremeno ne uradimo sve ono ispod zemlje i što je neophodno, rekao je Šapić, prenosi Beoinfo.

Šapić je dodao da su radovi sada otprilike na polovini, a da je rok za završetak do kraja februara iduće godine.

Za sada radovi teku po planu i u rokovima, a pokušaćemo da završimo i koji dan ranije i da tada sa ponosom otvorimo ovu ulicu. Obići ću i radove na garaži "Pinki", koja bi trebalo da bude završena do kraja godine, najavio je on.

Predsednik opštine Zemun Gavrilo Kovačević je rekao da je rekonstrukcija Glavne ulice, koju svi znaju kao staro jezgro Zemuna, peti veliki projekat u opštini.

Posle obnove gimnazije, rekonstruisan je i Kej oslobođenja, a u ovom trenutku privode se kraju radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže u dužini od 6,5 kilometara, kao i radovi na podzemnoj garaži kod hale "Pinki", naveo je Kovačević.

U saradnji sa gradskim službama rekonstruiše se kilometar i po prilazne saobraćajnice na Grmovcu, a pri kraju su radovi na 21 kilometru vodovodne mreže u naselju Šangaj.

Kovačević je najavio da je u pripremi rekonstrukcija Doma zdravlja u Batajnici, kao i dva groblja, jednog u Batajnici, a drugog u Ugrinovcima.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar