SUPERSTAR TV: Nove dokumentarne i igrane serije u produkciji "Telekoma Srbija"

|   Info
Superstar TV, u produkciji Telekoma Srbija, predstavio je novi serijski program koji će pomeriti granice televizijskih formata kakvi su do sada rađeni kod nas – istakao je na konferenciji za novinare Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju „Telekom Srbija“ grupe.

Pored kvalitetne ponude serija domaće produkcije, Superstar TV najavljuje projekte: Novu sezonu serije „Državni službenik“, novu kriminalističku seriju „Pevačica“ i seriju „Košare“ – koje su inspirisane istinitim tragičnim pričama, zatim dokumentarnu ekranizaciju dela „Rokopisac“ u kojoj učestvuje 80 najznačajnijih rokenrol stvaralaca i mnoge druge na kojima ćemo tek raditi – istakao je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju „Telekom Srbija“ grupe.

Lučić posebno ističe saradnju sa Kopernikus televizijom.

Superstar se nalazi među 10 najgledanijih kanala u zemlji, pa je logično zbog čega je Telekom Srbija nastavila ulaganje u nove sadržaje. To je naša publika zaslužila, ali je i navikla na kvalitetan sadržaj. Naša je dužnost da zadovoljimo kriterijume najzahtevnijih kritičara i gledalaca u Srbiji, pa i šire – zaključio je Lučić na konferenciji za novinare.

 

Novinar: Ivana Damnjanović