Titula ili majstorica?

|   Sport
Košarkaši Crvene zvezde u petak će imati drugu meč-loptu za povratak na tron ABA lige i mesto u nerednoj sezoni Evrolige.
Foto: KK Crvena zvezda

Budućnost je odgovorila u meču broj tri, smanjila predsnot našeg predstavnika na 2:1 i unela neizvesnoat u finalni okršaj u regionu.
U Zvezdi su uočili greške iz prvog meča u “Morači”, pa je takao strateg Milan Tomić istakao da njegov tim u narednom okršaju mora da odigra ceo meč u kontinuitetu i da za pobed nad neugodnim rivalom nije dovoljno jedno kvalitetno poluvreme. Strateg Zvezde je dodao da je u meču proj tri posebo zatajila igra u napadu, te je istakao da njegovi izabranici moraju ubzati protok lopte na polovini protivnika kako bi izgradili bolje pozicije za šuteve. 
Mladi bek crveno-belih Dejan Davidovac je istakao da ekipi itekako nedostaju povređeni igrači ali je izrazio nadu da njegov tim ima snage da se nosi i sa ovim problemom. On je dodao da Zvezda ima obavezu da popravi utisak posle poraza i naglasio da maksimlna koncentracija tokom svih 40 minta vodi do konaćnog trijumfa.

Da li će Crvena zvezda uspeti da se posle godinu dana pauze vrati na tron ABA lige, ili će se serija ipka rešavati u majstoriji u Beogradu videćemo posle meča broj četiri koji je na programu u petak od 19 časova u Podgorici.