Vučević: Nova vlada mora da donese novu energiju

|   Info
Predsednik Srpske napredne stranke i mandatar za sastav nove vlade Miloš Vučević izjavio je danas da očekuje da će ona biti izabrana u naredne dve nedelje i istakao da će to biti vlada kontinuiteta u smislu politike.
Foto: printscreen TV Prva

 

Izvor: FoNet, RTS

Vučević je na RTS rekao da je ekspoze gotovo završen, da radi sa saradnicima i ministrima iz aktuelnog saziva, kao i sa nekim ljudima za koje misli da imaju kapacitet da budu deo izvršne vlasti u narednom periodu.

Upitan da li će u novoj vladi biti novih ljudi, Vučević je odgovorio da vlada uvek mora da ima nove ljude, i uopšte izvršna vlast, ljude koji će biti odgovorni za sudbinu države u naredne četiri godine.

"Nova vlada mora da donese novu energiju i neke nove ljude, ne sve nove ljude. Ovo će svakako biti vlada kontinuiteta u smislu politike. Okosnica našeg programa je 'Srbija skok u budućnost - Srbija 2027'. Skok u budućnost znači skok iz živog blata gde smo bili do 2012. godine, da Srbiji iskoči iz toga gde su nas neki drugi gurnuli i da stanemo na čvrsto tlo i nastavimo putem koji srpski narod zaslužuje", rekao je Vučević.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar