Zaposlenima u Upravi Grada Beograda po 41.800

|   Info
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je danas da će zaposleni u Upravi Grada Beograda i ove godine, kao i prošle, dobiti solidarnu pomoć u iznosu od 41.800 dinara, prenosi gradski Sekretarijat za informisanje.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet, Studio B

On je podsetio da je Grad Beograd ove godine na Vidovdan, 28. juna, isplatio drugu godinu zaredom solidarnu pomoć u iznosu od 41.800 dinara svim zaposlenima u komunalnom sistemu.

"Isplatili smo i nešto manju solidarnu pomoć zaposlenima u predškolskim ustanovama jer su oni dobili povećanje plata od Vlade Srbije. Do kraja godine isplatićemo ponovo solidarnu pomoć zaposlenima u Upravi grada", rekao je Vesić za Studio B.

On je dodao da su radnici Gradske uprave Grada Beograda to zaslužili i da se to samo službeno zove solidarna pomoć, a da su je oni zaradili.

Vesić je istakao da je ponosan jer je prihvaćen predlog Sindikata zaposlenih u komunalnom sistemu da se proglasi prva subota u septembru Danom komunalne delatnosti Beograda.

"Sutra ćemo prvi put proslaviti Dan beogradskih komunalaca i Beograđani će na platou ispred Skupštine grada moći da vide komunalna vozila, uglavnom nova, i naše vredne radnike komunalnog sistema koji rade na njima", rekao je Vesić.

On je pozvao Beograđane da pozdrave svoje komunalce i tako im zahvale na svemu što čine za grad.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar