Zvezda zove navijače, u karti 24.500 ulaznica

|   Sport
U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta stadiona "Rajko Mitić" biće puštena u prodaju, što je 24.500 karata. Humanitarna akcija koju je Crvena zvezda pokrenula pre pandemije korona virusa i koja je bila planirana za meč protiv Napretka, biće sprovedena sada.
Foto:crvenazvezdafk

 

Crvena zvezda je odlučila da za utakmicu sa Radnikom iz Surdulice u prodaju pusti karte tako da polovina kapaciteta stadiona bude popunjena. Crveno-beli žele zajedno sa navijačima da proslave novu titulu u Superligi, ali uz humanitarnu akciju.

Uvažavajući sve mere i propise, kako bi se sprečilo širenje korona virusa, meč sa Radnikom iz Surdulice biće odigran uz prisustvo publike. U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta stadiona "Rajko Mitić" biće puštena u prodaju, što je 24.500 karata. Humanitarna akcija koju je Crvena zvezda pokrenula pre pandemije korona virusa i koja je bila planirana za meč protiv Napretka, biće sprovedena sada. Prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

Sve karte koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2920), važiće i za susret sa Radnikom.