Još jedan rekord crveno-belih

|   Sport
Fudbaleri Zvezde su na pet utakmica u grupnoj fazi osvojili deset bodova, što nikome od kada naši timovi igraju pod imenom Srbije nije uspelo. Do sada su najbolje rezultate imali tim Crvene zvezde u sezoni 2017/2018 kada je trener bio Vladan Milojević i ekipa Partizana sa takođe devet bodova sezone 2015/2016, iako crno-beli te godine nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu.
Foto: Fonet

 

Obezbedviši plasman u nokaut fazu Lige Evrope kolo pre kraja takmičenja u grupi, Zvezda je napravila veliki uspeh, a statistički podaci dodatno uvećavaju dobar rezultat ekipe iz Beograda.

Crveno-beli su na pet utakmica u grupnoj fazi osvojili deset bodova, što nikome od kada naši timovi igraju pod imenom Srbije nije uspelo.

Do sada su najbolje rezultate imali tim Crvene zvezde u sezoni 2017/2018 kada je trener bio Vladan Milojević i ekipa Partizana sa takođe devet  bodova sezone 2015/2016, iako crno-beli te godine nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu.

Sadašnjem timu crveno-belih u grupnoj fazi Lige Evropa ostala je još jedna utakmica, što je prilika da dodatno poprave statistiku. Meč sa Slovanom igraće se 10. decembra u Liberecu.